Dagstur til Ryfylke

Søndag 24. april tur med Helgøyekspressen frå Stavanger på ein 5 ½ timars båttur innover  fjordane i Ryfylke. Vi går på land på Jelsa der det blir middag og guiding. Det blir  også  lokale guider på båten .
Buss frå Promenaden Liknes 8.30,  er heime att ca kl 19.00.

Heile turen med skyss og middag kostar kr. 1400,- Fleire opplysningar og påmelding til Turid tlf . 41692134  eller  Anne-Berit 41696220 erfjor@online.no

Årsmøte 10. mars

Torsdag 10. mars i Kulturhuset kl. 19.00. Vanlige årsmøtesaker. Foredrag med Hans Olav Lahlum om amerikanske presidenter.  Sang og musikk med Kjell Arvid Mydland og Per Østensen. God bevertning og enkel utlodding.

Førjulsmøte med Kvinesdal Historielag

Tirsdag 7. des. kl. 19.00 på Kulturhuset. Forfatteren Tore Renberg kommer, musikk ved Torstein Halvorsen, grøt og kaffi. Paul Sveinall vil fortelle om boka han har skrevet om barnevandring og det blir salg av boka. Han har funnet utrolig mange vandrere fra Kvinesdal, så dette er en flott julegave.

Entre: 100 kr. Alle velkommen.

Haustmøte Tjomsland bedehus

på grensen mellom Kvinesdal og Lyngdal. Program: Litt om Tjomsland og den gamle postveien. Orientering om forminner som er funnet i ny E39 trase ved arkologer Klas Uhner og Nils Ole Sundet.  Enkel servering

Tur til Grunnevassknuten Knaben.

Søndag 29.august kl. 9.00 fra Promenaden Liknes
Kl. 10.00 frå Kvinavegen Parkeringsplass.
Ca 10 km tur-retur, naturlos Leif Hunsbedt

Turen til Grunnevassknuten (971 m o h) er 4,5 km lang, litt stigning, fint terreng. Flott utsikt frå toppen. Heimvegen går om Kvina Gruver og Knaben I, 5,5 km eller samme vei tilbake.

Ordførerens tur til Dyrli 4. juli.

Parkering Eramet og med felles buss kl. 10.00. Trenger noen skyss til Øye, møt opp på Promenaden kl.9.50. Fra Dyrli går vi ned til Guseviga og med båtskyss over til Øyestranda. De som ikke vil være med på hele turen, må ordne skyss selv. Begrenset parkeringsplass på veien. NB tidspunkt, ikke kl. 12.00

Årsmøte 2021

Tradisjonen tro, arrangerte vi tur på Kristi Himmelfartsdagen. Grunnet smittesituasjonen, valgte vi også i år å avholde årsmøtet utendørs, og vi kunne knapt funnet et bedre sted enn i amfiet til Lars Aksel Teistedal m/fam. Klikk her for meir informasjon.

Tur Kristi Himmelfartsdag

Også i år må årsmøtet avvikles utendørs. Det vil finne sted på Teistedal torsdag 13 mai. Foruten årsmøtet blir det sportsandakt, sang og musikk med Lars Aksel og Elise. Etterpå en liten gåtur i Rørviksområdet. Ta med stol.