Haustmøte Tjomsland bedehus

på grensen mellom Kvinesdal og Lyngdal. Program: Litt om Tjomsland og den gamle postveien. Orientering om forminner som er funnet i ny E39 trase ved arkologer Klas Uhner og Nils Ole Sundet.  Enkel servering

Tur til Grunnevassknuten Knaben.

Søndag 29.august kl. 9.00 fra Promenaden Liknes
Kl. 10.00 frå Kvinavegen Parkeringsplass.
Ca 10 km tur-retur, naturlos Leif Hunsbedt

Turen til Grunnevassknuten (971 m o h) er 4,5 km lang, litt stigning, fint terreng. Flott utsikt frå toppen. Heimvegen går om Kvina Gruver og Knaben I, 5,5 km eller samme vei tilbake.

Ordførerens tur til Dyrli 4. juli.

Parkering Eramet og med felles buss kl. 10.00. Trenger noen skyss til Øye, møt opp på Promenaden kl.9.50. Fra Dyrli går vi ned til Guseviga og med båtskyss over til Øyestranda. De som ikke vil være med på hele turen, må ordne skyss selv. Begrenset parkeringsplass på veien. NB tidspunkt, ikke kl. 12.00

Årsmøte 2021

Tradisjonen tro, arrangerte vi tur på Kristi Himmelfartsdagen. Grunnet smittesituasjonen, valgte vi også i år å avholde årsmøtet utendørs, og vi kunne knapt funnet et bedre sted enn i amfiet til Lars Aksel Teistedal m/fam. Klikk her for meir informasjon.

Tur Kristi Himmelfartsdag

Også i år må årsmøtet avvikles utendørs. Det vil finne sted på Teistedal torsdag 13 mai. Foruten årsmøtet blir det sportsandakt, sang og musikk med Lars Aksel og Elise. Etterpå en liten gåtur i Rørviksområdet. Ta med stol.