Tur til Moisvarden

Ordførerens tur i år gikk opp Austerdalen til hytteområdet på Moisheia. Etter et par strålende solrike dager, våknet vi til en heller regnfull søndag. Likevel var det 35 turentusiaster som trosset værgudene, og her var folk blant andre fra Sverige, Flekkefjord og Oslo.

I fravær av ordføreren hadde vi fått med oss en velvillig varaordfører, Lena Rannestad Kloster. Hun var svært takknemlig for at vi i Kvinesdal hadde ildsjeler som har lagt til rette gode forhold for turer i den vakre og varierte naturen vi har. Dette er god investering i folkehelsa.

Fra Grunnevannet gikk turen til Mois Høgevarden 521 m.o.h. Stien var godt merka takket være noen ildsjeler i hytteområdet som har lagt forholdene til rette med flere merka stier i området. En stor takk til disse. En heller sterk og vindfull «bris» med regnbøyer jaga oss ned fra varden i ly av toppen til kaffipausen. Her ble det orientert om topper, heier, stier og om hendinger. Etter en heller værmessig kort rast, gav vi oss i veg ned til hytteområdet.

Ref.: I.T